26/11/2023

14:00-16:00

Boze Bitches Boekenclub: The Writers Hangout

In The Writers Hangout gaan twee schrijvers met host Thamar Kempees, elkaar én het publiek in gesprek over schrijven, het leven en wat er verder ter tafel komt. Kom langs en ontdek dat schrijvers net echte mensen zijn!

Deze keer zijn Tatjana Almuli en Lotte van Eijk te gast!

Tatjana Almuli studeerde Nederlands en werkt als journalist, fotograaf en spreker. Haar artikelen zijn te lezen in onder meer Het Parool, Flow, Vogue en ELLE. Vorig jaar verscheen haar roman Ik zal je nooit meer. Eerder verscheen van haar hand de bestseller Knap voor een dik meisje.

Lotte van Eijk is DE stem voor body positivity, een queer icoon en een van de snelst groeiende Nederlandse influencers. Met haar online “Meiden”-serie op Instagram heeft ze honderdduizenden kijkers bereikt en blijft ze ruimte creëren voor mensen om zichzelf te zijn. Uitgesproken, eerlijk en als een beste vriend, Lotte creëert impact on- en offline.

Erbij zijn? Koop hier je ticket!

Datum: zondag 26 november 2023
Tijd: 14.00 uur (inloop: 13.30 uur)
Tickets:
• Met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen): € 2,50
• Standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt): € 5,-
• Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben): € 7,50

Check ook de Instagram van Boze Bitches Boekenclub en onze andere events.