- ABOUT -

Raad van Toezicht

Stichting The Writer’s Guide (to the Galaxy) heeft een Raad van Toezicht waarin de volgende personen zitting hebben: Eeva Liukku (voorzitter), Nina Draaijers (penningmeester) en Shantie Singh.

Eeva Liukku is initiatiefnemer en hoofdredacteur van Vers Beton, het online tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer. Daarnaast is ze journalist en columnist en schreef ze opiniestukken en columns voor o.a. Hard//Hoofd, Metro en Uitagenda Rotterdam.

📷: David Rozing


Nina Draaijers heeft ervaring als zakelijk leider en producent voor meerdere Rotterdamse culturele instellingen, waaronder jazzclub BIRD, IFFR en Stichting De Loodsen, waarvoor ze o.a. de Pleinbioscoop, Djemaa El Fna en Chinees Nieuwjaar produceerde. Momenteel is ze Hoofd Operations bij Stager.

📷: Asaf Altaf

Shantie Singh is schrijfster, theatermaakster, presentatrice, columnist, storytelling fashionista en een creatieve bestuurskundige werkzaam bij de gemeente Rotterdam. Zij houdt ervan om onzichtbare verhalen zichtbaar te maken en heeft een zwak voor de ‘underdog’. Dit komt terug in haar boeken, theater, vlogs, events, posts, maar ook in haar werk bij de lokale overheid waar zij zich bezig houdt met vrouwenrechten, de aanpak van huiselijk en seksueel geweld en het stoppen van geweld tegen vrouwen.

📷: Geisje van der Linden