10/04/2024

19:30-22:00

Trial & Error

If at first you don’t succeed… Om goed te schrijven, moet je jezelf tijd en ruimte geven om iets uit te proberen, om fouten te maken, om te mislukken (met beleid natuurlijk). Tijdens Trial and Error ga je aan de slag met verschillende korte schrijfopdrachten, waarbij het eindresultaat minder belangrijk is dan het proces. Schrijven doe je in de les en ook de feedback ontvang je ter plekke. Zie het als doodlen, maar dan met tekst!

Je docent is Lianne Collignon. Lianne’s verhalen zijn altijd persoonlijk, ongemakkelijk en doordrenkt met humor. Want als je erom moet huilen, ken je er beter om lachen – zo zeggen we in Rotterdam. Ze schreef al eerder voor Hard//Hoofd, Verhaaltje voor de Dorst en Tijdschrift Ei, maar het meeste van haar werk vind je op haar eigen website, waar ze met onregelmatige regelmaat ‘rare verhalen met een hoog waarheidsgehalte’ plaatst.

Meld je uiterlijk 8 maart 2024 aan via het aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen kiezen we maximaal acht deelnemers.

Data: wo. 10 apr., 24 apr., 8 mei, 22 mei, 5 jun. en 19 jun.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 85C

Tickets:
• Met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen): € 100,-
• Standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt): € 250,-
• Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben): € 300,-

Voertaal: Nederlands, maar je mag ook in het Engels schrijven

Bekijk onze andere schrijfactiviteiten hier!