20/03/2024

19:30 - 22:00

The Order of Overachievers

Een schrijfgroep voor de echte fanatiekelingen onder jullie! Schrijf je al een tijdje, heb je serieuze literaire ambities en heb je concrete plannen voor een roman, novelle of ander literair project? Dan is The Order of Overachievers iets voor jou! Tijdens deze schrijfgroep voor (zeer) gevorderden werk je zelfstandig aan je eigen werk. Eens in de twee weken kom je bijeen om elkaars werk te bespreken onder de professionele begeleiding van Isabel Reker.

Isabel Reker is 33,33% van collectief Mooie Woorden en maakt literaire voorstellingen met titels als Mijn lichaam is een tempel en in het weekend een ravekelder en Ik zei gefeliciteerd in plaats van gecondoleerd. Verder is ze redacteur, producent en editor en houdt ze van ongemak, games en Tibetaanse zandvossen.

Meld je uiterlijk 9 februari aan via het aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen selecteren wij maximaal zes deelnemers.

Data: wo. 20 mrt., 3 apr., 17 apr., 1 mei, 15 mei, 29 mei, 12 jun. en 26 jun.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 87B

Tickets
• Met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen): € 125,-
• Standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt): € 300,-
• Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben): € 350,-

Voertaal: Nederlands, maar er mag ook in het Engels geschreven worden

Bekijk onze andere schrijfgroepen hier!