06/11/2023

19:30-22:00

Me, Myself and I

De titel doet het al misschien vermoeden: in Me, Myself and I sta jij centraal! Men zegt wel dat iedereen een boek in zich in heeft en tijdens deze cursus voor word-newbies gaan we op zoek naar het jouwe. Wie ben jij als schrijver? Wat doet jou ’s ochtends uit bed komen? Door wie laat je je inspireren? Wat wil je delen met de wereld? Schrijver en performer Tomáš de Paauw helpt je deze vragen te beantwoorden en leert je de schrijftechnieken die je nodig hebt om je verhaal helder op papier te zetten. We sluiten de cursus af met een performance night.

Je docent is Tomáš de Paauw, spokenwordartiest en artistiek directeur van Spraakuhloos, waarmee hij opkomend schrijftalent een podium geeft. Ook organiseert hij jaarlijks het Tell ‘emfestival. In 2018 verscheen zijn eerste boek en in 2022 was hij creative director van het spokenwordmuziek-album Binnenste Buiten.

Meld je uiterlijk 1 oktober aan via het aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen kiezen we maximaal acht deelnemers.

Data: ma. 6 nov., 20 nov., 4 dec., 8 jan., 22 jan. en 5 feb.
Performance Night: vr. 9 feb. (onder voorbehoud)
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 87B

Tickets:
• Met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen): € 100,-
• Standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt): € 250,-
• Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben): € 300,-

Voertaal: Nederlands, maar je mag ook in het Engels schrijven

Bekijk onze andere cursussen hier!