13/05/2023

14:30-17:00

Try Something New, B*tch! Dit moet toch leuker kunnen?

Comedy in tijden van nood

De wereld staat op haar kop en af en toe voelt het alsof we allemaal flink naar de klote gaan… Soms vragen we ons dan ook af: dit moet toch leuker kunnen? Dat is hét moment om comedy te gaan schrijven. Als het niet is om een publiek aan het lachen te krijgen, dan voor jezelf! Cause if you can’t laugh om jezelf how the hell are you gonna laugh om iemand anders? In deze workshop loopt cabaretier en kleinkunstenaar Gavin Reijnders mee met je eerste stappen op het comedy-pad.

Gavin Reijnders is een cabaretier en kleinkunstenaar uit Rotterdam. Hij schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en ingewikkelde dingen die simpel zouden moet zijn. In 2019 belandde hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij stond op podia als Amsterdam Fringe Festival en Spraakuhloos.

Try Something New, B*tch!
Voor iedereen die weleens toe is aan iets compleet anders: probeer deze workshopreeks waarbij we uitstapjes maken naar drie verschillende disciplines: beeld, film en comedy. Laat je meenemen door Mignon Nusteling, Samya Hafsaoui en/of Gavin Reijnders en ontdek wat je nog meer in huis hebt!

13 mei: Dit moet toch leuker kunnen? Comedy in tijden van nood door Gavin Reijnders
20 mei: Will they or won’t they? Hoe taal en beeld elkaar versterken (of vermoorden) door Mignon Nusteling
27 mei: Van YAY tot YA. Screenwriting voor de teenage millennial door Samya Hafsaoui

Datum: zaterdag 13 mei 2023
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Adres: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 87B

Tickets:
• € 12,50 (losse workshop) / € 25,- (alle drie de workshops): met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen)
• € 25,- (losse workshop) / € 50,- (alle drie de workshops): standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt)
• € 30,- (losse workshop) / € 60,- (alle drie de workshops): Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben):

Bekijk hier al onze workshops.