20/03/2022

13:30-15:00

Boze Baby’s Boekenclub Drag Reading Hour

You gotta start ‘em young! De Boze Bitches Boekenclub presenteert: Boze Baby’s Boekenclub Drag Reading Hour voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud. Deze keer op locatie bij Jeugdtheater Hofplein. Voorafgaand aan het voorleesuurtje is er ruimte voor de jonge dragfans om zich te verkleden en op te maken. Alles onder toeziend oog van Ma’MaQueen die daarna een aantal verhalen zal voorlezen.

Over Ma’MaQueen
Ma’MaQueen werd derde in het eerste seizoen van Drag Race Holland, ze is de liefdevolle moeder van het House of Holographic Hoes, fashion designer en a force to reckon with. Haar kracht, schoonheid en lieve persoonlijkheid zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel bij haar voelt. De perfecte voorleesmoeder dus van het allereerste Boze Baby’s Boekenclub Voorleesuurtje.

Over Boze Bitches Boekenclub
De Boze Bitches Boekenclub is opgericht in 2019 door Thamar Kempees. Ze merkte dat ze wilde praten over de boeken die ze las en zo werd de leesclub voor intersectioneel feministen (in wording) geboren. In 2020 startte ze de Boze Baby’s Boekenclub uit het principe: ‘you gotta start ‘em young!’

Dress code: je beste drag!

Meld je uiterlijk 6 maart aan via het aanmeldformulier

Let op: voor toegang tot Jeugdtheater Hofplein is een geldige QR-code (test-, herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist.

Datum: zondag 20 maart 2022
Start ‘workshop’ make-up & drag: 13.30 uur
Start voorleesuurtje: 14.00 uur
Locatie: De Theaterschool, Pieter de Hoochweg 222
Entree: fill up the tip jar bij de deur. Al het opgehaalde geld gaat naar een doel gekozen door Ma’MaQueen.
Aanmelden: aanmelden is verplicht. Er is slechts plek voor 25 kinderen. Meld je hier aan!

Check ook onze andere events.

RECOMMENDED READS