- ABOUT -

Algemene voorwaarden

Aanmelden
Aanmelden doe je door een ticket aan te schaffen of het aanmeldformulier in te vullen, zie hiervoor de omschrijving van de betreffende activiteit. Voor sommige activiteiten geldt een selectieprocedure. Je bent pas definitief ingeschreven wanneer de betaling (zie onder) is voldaan.

Indien je onder de 18 jaar bent, dient je ouder of voogd je aan te melden.

Betaling
Wanneer je aanmelding is goedgekeurd ontvang je een link waarmee je op meerdere manieren kunt betalen. Wanneer de betaling is voldaan ben je definitief ingeschreven. Tickets voor workshops en events kunnen direct worden aangeschaft.

Betaling in termijnen is mogelijk. Stuur daarvoor een e-mail naar info@thewritersguide.nl.

Annulering
Annulering van je deelname aan een activiteit kan alleen per e-mail plaatsvinden tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit, via info@thewritersguide.nl. Daarna is annulering niet meer mogelijk en ben je het volledige bedrag verschuldigd. 

Een activiteit gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Wanneer het minimaal aantal deelnemers niet is behaald kan de activiteit uiterlijk één week voor aanvang geannuleerd worden. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

Restitutie
De restitutie van cursusgeld en tickets vindt alleen plaats in geval van annulering vanuit The Writer’s Guide (to the Galaxy) zoals vermeld bij het vorige punt.

Verhindering van de cursist of deelnemer geeft géén recht op restitutie.