03/11/2021

19:30-22:00

There Are More Beautiful Things Than Eindrijm

Tijdens deze cursus duik je in het leven en werk van vrouwelijke dichters als Audre Lorde, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Astrid Roemer en Elly de Waard, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld Asha Karami, Morgan Parker en Mia You. Dichters die met hun onconventionele poëzie laten zien dat je over alles kunt schrijven: het leven, de liefde, menstruatie en Beyoncé. Uiteraard ga je zelf ook aan de slag. Met hulp van journaling, muziek, pop culture en zelfs reality tv geef je op poëtische wijze vorm aan jouw persoonlijke ervaringen en leer je je eigen stem vinden.

Je docent is Sayonara Stutgard. Naast het runnen van Uitgeverij Chaos is ze werkzaam bij de bibliotheek, dichter en redacteur bij Dipsaus. Haar werk is verschenen op Cipher Magazine en Samplekanon. Verder identificeert ze zich steeds meer met Emily Gilmore.

Let op: voor toegang tot The Writer’s Guide is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Data: wo. 3 nov., 17 nov., 1 dec., 15 dec., 12 jan. en 26 jan.
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 85C

Tickets:
• Met korting (voor jongeren onder de 25 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen): € 100,-
• Standaard (voor iedereen die niet onder bovenstaande categorieën valt): € 250,-
• Good Samaritan (voor iedereen die The Writer’s Guide wil supporten en schrijfonderwijs mede mogelijk wil maken voor schrijvers die het niet zo breed hebben): € 300,-

Bekijk onze andere cursussen hier!

RECOMMENDED READS