22/05/2022

14:30-17:00

Pretty Little Writers

Heb jij ook altijd een boek (of meerdere!) in de buurt liggen? En droom je er (stiekem) van de volgende Colleen Hoover, Sarah J. Maas of Becky Albertalli te worden? Doe dan mee met Pretty Little Writers, de korte cursus verhalen schrijven speciaal voor jonge schrijvers van 12 t/m 16 jaar. Laat je inspireren door boeken als The Song of Achilles, It Ends With Us en natuurlijk een classic als Harry Potter en leer hoe je een verhaallijn uitstippelt, een geloofwaardig én interessant personage verzint en boeiende dialogen schrijft.

Je docent is Lianne Collignon. Lianne debuteerde op achtjarige leeftijd toen ze haar dagboek Bennie aan het grote publiek liet lezen. Het grote publiek, haar ouders, maakte zich ernstig zorgen over de zwartgalligheid, maar Lianne is altijd door blijven schrijven. Momenteel is ze bezig met haar eerste roman die voor een nog groter publiek dan haar ouders bedoeld is.

Data: zo. 22 mei, 29 mei, 5 jun., 12 jun., 19 jun. en 26 jun
Tijd: 14.30 – 17.00 uur
Locatie: The Writer’s Guide: Gouvernestraat 85C, Rotterdam
Kosten: € 50,-
Voertaal: Nederlands

Bekijk ook onze andere schrijfactiviteiten.

Tip: het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het cursusgeld voor jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor creatieve lessen. Check hun site of mail ons voor meer info.

Bekijk ook onze andere schrijfactiviteiten.

RECOMMENDED READS

Time Magazine stelde een lijst samen met de 100 beste young adult-boeken ever. Welke heb jij al gelezen?

Read more